Nieuwe Hip & Happy website

Hip & Happy Market - nieuwe website

De nieuwe Hip & Happy website is online. Leuk! Eigentijds. Vanzelfsprekend helemaal Hip & Happy, en vanaf nu ook heel handig voor de deelnemers: zie meteen de (lage!) prijzen en reserveer direct online.

Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op de Hip & Happy Market. Vanaf de allereerste editie een waar feestje: gezellig, druk, hip. Leuke, bijzondere en interessante deelnemers, en ontzettend gezellig publiek. Everybody happy! -en wij dus net zo happy.

Maar op dit moment zijn we ook heel trots op onze nieuwe website, van Rem. En happy met hoe deze tot stand kwam: het ene moment komt-ie per toeval een kopje echte, verse koffie (en gelijk heeft-ie!) bij je halen op een sportbeurs in de Gorinchemse Evenementenhal, het andere moment zet-ie met een handjevol ingrediënten een hele site in elkaar. Helemaal in de kleuren van het bestaande logo. Helemaal in de stijl van de Hip & Happy Market. En daarbij dan 1-2-3 van alles opgezet, geschreven, gestyled en geregeld.

En zo zijn wij blij met onze professionele, maar op het netvlies toch vooral, hele happy site.


Thanks Rem! -hier kunnen we een aardig eind mee vooruit. En we bevelen je dan ook van harte aan, aan anderen die een (nieuwe) site nodig hebben. Die sturen we hierbij door naar jouw website. Hoewel… niet vergeten dan eerst ook de website van Koffie K’tje aan te pakken hè?! 😉

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *